pod-maneciu-dn1a-sosea-alunecari-teren-consolidare.jpg

Administrația locală din comuna Măneciu a tras astăzi un semnal de alarmă cu privire la situația podului de pe DN1A, tronson tranzitat săptămânal de mii de autoturisme, dar mai ales de mașinile de tonaj, mai ales în weekend, când artera de circulație devine rută alternativă pentru DN1.

Podul de pe DN1A, de pe raza comunei Măneciu, se află într-o stare jalnică. Dacă problema legată de carosabil este cât de cât rezolvată, sub pod imaginile ar speria orice șofer. Bucăți din structura podului au fost distruse.

Primii care au sesizat acest aspect au fost conducătorii auto, care s-au plâns inclusiv la Primăria Măneciu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În fiecare weekend se comunică faptul că este aglomerație pe DN1 și conducătorii auto să aleagă ca rută alternativă DN1A. Noi am transmis la Secția Drumuri Naționale Ploiești o adresă prin care solicităm consolidarea podului, având în vedere numărul mare al mașinilor cu tonaj ridicat, care trec pe aici. În zonă s-a realizat semnalizarea, dar ne-am gândit că ar fi bine să se ia măsuri”, a declarat pentru Observatorulph.ro Vasile Cordoș, primarul comunei Măneciu.

Edilul comunei a solicitat reprezentanților de la Secția Drumuri Naționale Ploiești intervenția rapidă pe acest tronson, nu doar la pod, ci și în zona unde s-au reactivat mai multe alunecări de teren care au afectat și șoseaua.  

Imaginile nu mai au nevoie de vreun comentariu:

IMG-20171017-WA0028.jpgpod-maneciu-dn1a-sosea-alunecari-teren-consolidare.jpgpod-dn1a-maneciu.jpg

IMG-20171017-WA0030.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Autoturism ieșit în decor pe DN1, la Băicoi

Un accident rutier care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale s-a produs vineri în jurul orei 11.00 pe DN1, pe sensul de mers spre Brașov, la Băicoi.  Șoferul unui autoturism a pierdut...

Eveniment
  • Joi, 18 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accidente pe DN 1A și DN 1 B, în Prahova

Două accidente, în mai puțin de o jumătate de oră, s-au produs, joi, pe DN 1A și DN 1 B, în Prahova. Astfel, pe DN 1B, aproape de limita cu județul Buzău, un autoturism s-a răsturnat în șanț, o...

Eveniment
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accidente pe DN1 B, la Albești și în Ploiești

Două accidente rutiere s-au produs marți după amiază în Prahova. Primul accident a avut loc pe DN 1B, în localitatea Albești, iar cel de-al doilea în Ploiești, pe strada Izvoare. În urma...