pod-maneciu-dn1a-sosea-alunecari-teren-consolidare.jpg

Administrația locală din comuna Măneciu a tras astăzi un semnal de alarmă cu privire la situația podului de pe DN1A, tronson tranzitat săptămânal de mii de autoturisme, dar mai ales de mașinile de tonaj, mai ales în weekend, când artera de circulație devine rută alternativă pentru DN1.

 

Podul de pe DN1A, de pe raza comunei Măneciu, se află într-o stare jalnică. Dacă problema legată de carosabil este cât de cât rezolvată, sub pod imaginile ar speria orice șofer. Bucăți din structura podului au fost distruse.

Primii care au sesizat acest aspect au fost conducătorii auto, care s-au plâns inclusiv la Primăria Măneciu.

„În fiecare weekend se comunică faptul că este aglomerație pe DN1 și conducătorii auto să aleagă ca rută alternativă DN1A. Noi am transmis la Secția Drumuri Naționale Ploiești o adresă prin care solicităm consolidarea podului, având în vedere numărul mare al mașinilor cu tonaj ridicat, care trec pe aici. În zonă s-a realizat semnalizarea, dar ne-am gândit că ar fi bine să se ia măsuri”, a declarat pentru Observatorulph.ro Vasile Cordoș, primarul comunei Măneciu.

 

Edilul comunei a solicitat reprezentanților de la Secția Drumuri Naționale Ploiești intervenția rapidă pe acest tronson, nu doar la pod, ci și în zona unde s-au reactivat mai multe alunecări de teren care au afectat și șoseaua.  

Imaginile nu mai au nevoie de vreun comentariu:

IMG-20171017-WA0028.jpgpod-maneciu-dn1a-sosea-alunecari-teren-consolidare.jpgpod-dn1a-maneciu.jpg

 

IMG-20171017-WA0030.jpg

 

Eveniment
  • Duminică, 19 Noiembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Sinaia. O persoană rănită

Un accident rutier au fost implicate două autoturisme s-a produs duminică în jurul orei 18.30 pe DN1, la Sinaia.  Potrivit primelor informații oferite de Poliție, în urma coliziunii o persoană a fost rănită...