deszaezire-drumuri-prahovaaa.jpg

Contractul pentru deszăpezirea drumurilor naționale pentru iarna 2017-2018 a fost semnat pentru Prahova.

Contractul a fost câștigat de firma Anastamar Construct din Giurgiu. În Prahova sunt 481 de kilometri de drumuri naționale.

La data de 12 octombrie 2017 existau 2065 de tone de sare și 5 tone de clorura de calciu. Tot pentru iarna 2017-2018 s-a făcut comandă de 9660 de tone de sare de la Slănic, din care au ajuns 632 de tone de sare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În Prahova sunt șapte baze de deszăpezire, respectiv la Bărcănești, Blejoi, Câmpina, Sinaia, Albești Paleologu, Valea Popii și Cheia.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.