campanie-curatenie-ploiesti.jpg

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, a lansat invitația cetățenilor municipiului Ploiești de a face parte din echipa locală de acțiune pentru "Let's do it, Ploiești!", ce se va desfășura sâmbătă,14 octombrie 2017.

 

„Misiunea proiectului este mobilizarea cetățenilor din zonele identificate cu deșeuri abandonate, a autorităților, a societății civile, a companiilor private și a mass-mediei pentru curățarea arealelor naturale din jurul localității, alături de reciclarea a cel puțin 30% din numărul de saci strânși”, a anunțat Primăria Ploiești.

La nivelul municipiului Ploiești au fost identificate următoarele zone în care pot acționa voluntarii înscriși pentru colectarea deșeurilor abandonate: Zona 1 - str. Transfornatorului – str. Livezilor, Zona 2 – Str. Tinerimii – Str. Pictor Rosenthal – Str. Diaconul Coresi și Zona 3 – Bd. București – Pod Tătărani.

Conform detaliilor stabilite cu organizatorii, sâmbătă, 14 octombrie 2017, începând de la ora 13.00, voluntarii vor fi transportați cu autobuzele SC TCE SA către zonele 2 și 3, propuse pentru curățenie în campania “Let’s do it, Ploiești!”, locul de întâlnire al voluntarilor fiind stabilit la Sala Sporturilor Olimpia.

 

 

Politic
  • Marți, 20 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Ploieștenii, prizonieri într-un oraș poluat

Campania derulată de USR - filiala Prahova, împotriva poluării din județ, și în special din zona Ploiești, a ajuns, zilele acestea, la punctul dezbaterii publice la care organizatorii au dorit să se...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești