campanie-curatenie-ploiesti.jpg

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, a lansat invitația cetățenilor municipiului Ploiești de a face parte din echipa locală de acțiune pentru "Let's do it, Ploiești!", ce se va desfășura sâmbătă,14 octombrie 2017.

„Misiunea proiectului este mobilizarea cetățenilor din zonele identificate cu deșeuri abandonate, a autorităților, a societății civile, a companiilor private și a mass-mediei pentru curățarea arealelor naturale din jurul localității, alături de reciclarea a cel puțin 30% din numărul de saci strânși”, a anunțat Primăria Ploiești.

La nivelul municipiului Ploiești au fost identificate următoarele zone în care pot acționa voluntarii înscriși pentru colectarea deșeurilor abandonate: Zona 1 - str. Transfornatorului – str. Livezilor, Zona 2 – Str. Tinerimii – Str. Pictor Rosenthal – Str. Diaconul Coresi și Zona 3 – Bd. București – Pod Tătărani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform detaliilor stabilite cu organizatorii, sâmbătă, 14 octombrie 2017, începând de la ora 13.00, voluntarii vor fi transportați cu autobuzele SC TCE SA către zonele 2 și 3, propuse pentru curățenie în campania “Let’s do it, Ploiești!”, locul de întâlnire al voluntarilor fiind stabilit la Sala Sporturilor Olimpia.


Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Protest antiguvernamental, diseară, la Ploiești

Nemulțumiți de modificarea codurilor penale, ploieștenii vor ieși diseară în stradă. Pe Facebook a apărut deja o invitație la protest, lansată pentru orele 18.00, cu punct de întâlnire în fața...

Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Festival Turcesc în week-end la Ploiești

Între 22-24 iunie, în Parcarea Griviței (vis-a-vis de Omnia), pentru toţi iubitorii de artă, cultură și preparate orientale, se desfăşoară ”Anatolian Food Festival” sau Festivalul Turcesc după cum a...