sgu-ploiesti-salariii.jpg

Servicii Gospodărire Urbană Ploiești a virat astăzi în conturile angajaților bani aferenți drepturilor salariale atât pentru lunile august, cât și pentru septembrie.

Ultimul salariu ridicat de angajații SGU Ploiești a fost pe 17 august, pentru luna iulie. Conducerea SGU a anunțat că s-au virat astăzi drepturile salariale atât pentru august, cât și pentru septembrie.

”Au fost plătite drepturile salariale în integralitatea lor atât pentru august, cât și pentru septembrie”, a declarat pentru observatorulph.ro Ovidiu Negulescu, directorul SGU Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit acestuia efortul financiar este de peste 1,6 milioane de lei. Problema legată de restanțele salariale a apărut după ce  ANAF a blocat conturile, ca urmare a datoriilor înregistrate de societate. SGU a reușit să eșaloneze săptămâna aceasta a datoriile pe următorii cinci ani.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.