wc-v%c3%a1laszfal-w3000.jpg

Primăria Șotrile, al cărei buget o situează printre cele mai sărace din Prahova, este dispusă să cheltuiască echivalentul a 10.000 de euro pentru amenajarea unor WC-uri în incinta căminului cultural din comună.

Potrivit anunțului postat pe SEAP, Primăria Șotriile a scos la licitație lucrări de reparații generale și modernizare a grupului sanitar al căminului cultural din satul Lunca Mare. Valoarea estimată a contractului este 49.500 de lei fără TVA.

Contactat telefonic de reporterii ziarului Prahova, primarul comunei Șotrile, Bogdan Davidescu, a declarat că este vorba despre realizarea unui grup sanitar cu trei cabine la căminul cultural unde există doar un WC în curtea acestuia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“Ne-am gândit să transformăm o încăpere din incinta căminului cultural în grup sanitar, dată fiind situația actuală a toaletei”, a explicat primarul Bogdan Davidescu, care a justificat valoarea investiției prin includerea în investiție a unei fose septice. Edilul a spus că ar putea renunța la investiție pentru că în buget nu mai sunt bani.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.