Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

wc-v%c3%a1laszfal-w3000.jpg

Primăria Șotrile, al cărei buget o situează printre cele mai sărace din Prahova, este dispusă să cheltuiască echivalentul a 10.000 de euro pentru amenajarea unor WC-uri în incinta căminului cultural din comună.

Potrivit anunțului postat pe SEAP, Primăria Șotriile a scos la licitație lucrări de reparații generale și modernizare a grupului sanitar al căminului cultural din satul Lunca Mare. Valoarea estimată a contractului este 49.500 de lei fără TVA.

Contactat telefonic de reporterii ziarului Prahova, primarul comunei Șotrile, Bogdan Davidescu, a declarat că este vorba despre realizarea unui grup sanitar cu trei cabine la căminul cultural unde există doar un WC în curtea acestuia.

“Ne-am gândit să transformăm o încăpere din incinta căminului cultural în grup sanitar, dată fiind situația actuală a toaletei”, a explicat primarul Bogdan Davidescu, care a justificat valoarea investiției prin includerea în investiție a unei fose septice. Edilul a spus că ar putea renunța la investiție pentru că în buget nu mai sunt bani.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești