comandament-deszapezire-ploiesti.jpg

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a emis dispoziția pentru constituirea Comandamentului de deszăpezire pentru iarna 2017 - 2018. 

Șeful comandamentului de deszăpezire este primarul Adrian Dobre, care poate fi înlocuit de consilierul personal, Eugen Prună.

Au calitatea de membrii ai Comandamentului de deszăpezire Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești, care poate fi înlocuit de vicele George Pană, Teodora Marin, administratorul public al Ploieștiului, Vasiler Ionescu, directorul RASP, consilierul local Zoia Staicu, șef Birou Dispecerat, Sesizări și Relații Publice, Călin Bogdan, șef Birou Salubritate - RASP, Cătălin Ioniță, director Rosal, Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești, Ovidiu Negujlescu, directorul SGU, Carmen Gheorghe, directorul Poliției Locale, Dan Dinu, directorul ASSC, Mihaela Iamandi, directorul Direcției Tehnic Investiții și Alina Istrătescu, director Direcția Comunicare și Relații Publice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prin aceeași dispoziție emisă de primarul Adrian Dobre a fost aprobat planul de măsuri pentru desfășurarea activității rutiere, în iarna 2017 - 2018.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...