46268-iluminat_XL.jpg

Primăria Ploiești a alocat un milion de lei pentru iluminatul festiv aferent sărbătorilor de iarnă și a scos la licitație ”propuneri de ornare a orașului”. 

O firmă va primi aproximatv 40.000 de lei pentru a spune Primăriei Ploiești cum ar trebui să împodobească orașul cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2017-2018. Primarul Dobre a justificat achiziția la Ploiești TV astfel: „Ați văzut ce frumoase sunt sărbătorile în alte orașe. Acolo se aplică astfel de concepte, gândite de firme private. Poate că vom cheltui 9000 de euro, dar vom micșora prețul cu organizarea acestui eveniment.”

Potrivit caietului de sarcini, târgul de iarnă va fi amplasat în zona centrală a Ploieștiului, iar zonele pentru amplasarea ”luminițelor” de sunt: B-dul Independenței, de la gara de sud până intersecția cu Șoseaua Nordului, parcul din fața Prefecturii Prahova, parcul din zona Halelor Centrale și parcul Mihai Viteazul. Municipalitatea promite însă că va extinde iluminatul festiv și în alte cartiere mărginașe, precum Bariera București sau parc Aurora. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până anul trecut, Primăria Ploiești plătea bani grei pentru închirirea instalațiilor luminoase și deconta alte facturi către SGU pentur montarea, respectiv demontarea ”beculețelor” de Crăciun.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.