spitalul-judetean-ploiesti-extindere.jpg

La un an de la anunțul lansat de Consiliul Județean Prahova, privind extinderea Spitalul Județean Ploiești, au fost scoase la licitație serviciile legate de efectuarea studiilor necesare pentru demararea lucrărilor.

Licitația vizează ridicarea topografică, realizarea studiului geotehnic, studiul de fezabilitate și expertiza tehnică pentru obiectivul „Extinderea infrastructurii spitalicești a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, prin construirea unui corp de clădire nou în vederea relocării secțiilor medicale, mărirea capacității și modernizarea secțiilor anestezie și terapie intensivă (ATI), a ambulatoriului integrat, extinderea, reconfigurarea și modernizare blocului operativ”.

Viitoarea construcție va avea șase etaje și va fi prevăzută cu subsol tehnic, noua clădire urmând să fie legată de actualul imobil printr-un culoar. Dar până la demararea lucrărilor propriu-zise, costurile strict pentru documentații se vor cifra la 420.168 de lei fără TVA.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai exact valoarea estimativă pentru expertiza tehnică este de 51.780 de lei, studiul geotehnic este estimat la 11.178 de lei, ridicările topografice sunt cifrate la 12.000 lei, iar studiul de fezabilitate este estimat la 345.210 lei.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.