spitalul-judetean-ploiesti-extindere.jpg

La un an de la anunțul lansat de Consiliul Județean Prahova, privind extinderea Spitalul Județean Ploiești, au fost scoase la licitație serviciile legate de efectuarea studiilor necesare pentru demararea lucrărilor.

 

Licitația vizează ridicarea topografică, realizarea studiului geotehnic, studiul de fezabilitate și expertiza tehnică pentru obiectivul „Extinderea infrastructurii spitalicești a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, prin construirea unui corp de clădire nou în vederea relocării secțiilor medicale, mărirea capacității și modernizarea secțiilor anestezie și terapie intensivă (ATI), a ambulatoriului integrat, extinderea, reconfigurarea și modernizare blocului operativ”.

Viitoarea construcție va avea șase etaje și va fi prevăzută cu subsol tehnic, noua clădire urmând să fie legată de actualul imobil printr-un culoar. Dar până la demararea lucrărilor propriu-zise, costurile strict pentru documentații se vor cifra la 420.168 de lei fără TVA.

Mai exact valoarea estimativă pentru expertiza tehnică este de 51.780 de lei, studiul geotehnic este estimat la 11.178 de lei, ridicările topografice sunt cifrate la 12.000 lei, iar studiul de fezabilitate este estimat la 345.210 lei.

 

 

Național
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Alertă cu bombă la Curtea de Apel București

Poliția Capitalei a fost sesizată luni, prin 112, cu privire la faptul că în interiorul Curţii de Apel București se află o bombă. Autorităţile evacuează clădirea şi a fost solicitat şi sprijin...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești