deszapezire-prahova-iarna.jpg

Prefectura și Consiliul Județean au programat o ședință cu toți primarii pe tema deszăpezirii din anul 2017 - 2018. La Consiliul Județean lucrurile sunt clare.

Contractul de deszăpezire, semnat anul trecut, este valabil până pe 15 martie 2019. Pe cele opt sectoare de deszăpezire vor acționa cele trei firme declarate câștigătoare anul trecut.

”Va exista săptămâna viitoare o discuție cu primarii și cu reprezentanții CNAIR, pe tema deszăpezirii. Primarii trebuie să verifice la societățile prestatoare de servicii dacă exista suficiente stocuri de materiale pentru deszăpezire”, a declarat astăzi Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru drumurile județene contractul va începe cu data de 15 noiembrie, când CJ Prahova va emite un nou ordin de intervenție.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.