primaria-ploiesti-sediu.jpg

Schimbarea directorului economic al Primăria Ploiești a produs un adevărat haos. Surse din instituției susțin că noul șef, Viorel Boștină, nu are viză de control financiar, acesta asumându-și deciziile doar verbal.

Surse din Primăria Ploiești au declarat pentru observatorulph.ro că schimbarea directorului economic s-a făcut doar pentru obținerea avizelor necesare efectuării unor plăți pentru instituții subordonate, precum TCE, CSM sau SGU. Noul director economic i-ar fi solicitat șefei serviciului financiar să facă plățile către TCE, altfel îi va fi retrasă viza CFPP, însă aceasta nu a cedat presiunilor și nici amenințărilor că va fi dată afară. Mai mult, ar fi fost convocată și comisia de disciplină pentru angajatele cu funcții de conducere de la Direcția Economică și Juridică, pentru refuzul acestora de a semna documente financiare pe care le consideră eronate.

În lipsa unor specialiști care să creioneze bugetul pe 2018 al Primăriei Ploiești, s-a apelat la serviciile unei foste șefe de serviciu, ieșită la pensie acum câteva luni, noul director economic spunând că are rol de coordonator, evitând să semneze documente oficiale ”sensibile”. Acesta s-a interesat mai degrabă dacă poate folosi mașina de serviciu pentru naveta de la București sau dacă există posibilitatea obținerii unei locuințe de serviciu.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.