Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

primaria-ploiesti-sediu.jpg

Schimbarea directorului economic al Primăria Ploiești a produs un adevărat haos. Surse din instituției susțin că noul șef, Viorel Boștină, nu are viză de control financiar, acesta asumându-și deciziile doar verbal.

Surse din Primăria Ploiești au declarat pentru observatorulph.ro că schimbarea directorului economic s-a făcut doar pentru obținerea avizelor necesare efectuării unor plăți pentru instituții subordonate, precum TCE, CSM sau SGU. Noul director economic i-ar fi solicitat șefei serviciului financiar să facă plățile către TCE, altfel îi va fi retrasă viza CFPP, însă aceasta nu a cedat presiunilor și nici amenințărilor că va fi dată afară. Mai mult, ar fi fost convocată și comisia de disciplină pentru angajatele cu funcții de conducere de la Direcția Economică și Juridică, pentru refuzul acestora de a semna documente financiare pe care le consideră eronate.

În lipsa unor specialiști care să creioneze bugetul pe 2018 al Primăriei Ploiești, s-a apelat la serviciile unei foste șefe de serviciu, ieșită la pensie acum câteva luni, noul director economic spunând că are rol de coordonator, evitând să semneze documente oficiale ”sensibile”. Acesta s-a interesat mai degrabă dacă poate folosi mașina de serviciu pentru naveta de la București sau dacă există posibilitatea obținerii unei locuințe de serviciu.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești