Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

imgnews_970139b4-c0bd-4f78-b161-0be04e57c3ae.jpg

Primăria Câmpina a finalizat procedurile de achiziție publică pentru două mașini, sumele necesare fiind alocate de la bugetul municipiului încă de la începutul anului. Este vorba despre o mașină pentru cea dintâi instituție a urbei (Primăria) și o mașină pentru Poliția Locală. Iar bicicleta este destinată Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu".

Cele două mașini sunt marca Dacia, potrivit campinatv.ro. Este vorba de o Dacia Duster Laureate 4X4 (gri metalizat, 1.5dCi, 109 CP, cu sistem de control electronic al frânării și control electronic al stabilității vehiculului, cu proiectoare de ceață și asistență la parcarea cu spatele - conform anunțului publicat pe SEAP). Valoarea mașinii - 64.467 lei fără TVA (în jur de 14.000 euro). Cea de-a doua mașină, o Dacia Logan Laureate (1.5dCi, 75 CP), a fost cumpărată pentru Poliția Locală Câmpina și costat 43.171 lei fără TVA (9.430 euro), fiind achiziționată prin Programul "Rabla". Ambele mașini au fost achiziționate pe SEAP de la societatea Service Auto Serus SRL București.

În schimb, bicicleta a fost achiziționată la solicitarea directorului Jenica Tabacu, pentru angajatul muzeului "B.P. Hasdeu", care merge zilnic la Primărie sau alte instituții, cu diverse documente, uneori și de două ori pe zi. Reprezentanții muzeului spun că nu este o rușine, din contra, bicicleta reprezintă o metodă ecologică de transport, iar cheltuielile sunt minime. Este vorba despre o bicicletă MTB în valoare de 1.230 lei cu tot cu TVA.

foto: campinatv.ro


Auto-moto
  • Vineri, 09 Martie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Mașină-unicat, construită de inginer din Reșița

  Un inginer din Reşiţa, pasionat de mașini, a investit mii de ore de muncă şi zeci de mii de euro pentru a construi un automobil excentric, pe care l-a botezat „De Karaso Simplon”, un nume cu propria...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești