salarii-sgu-ploiestiiii.jpg

După o ședință care a durat peste o oră, angajații de la SGU au parte de o nouă promisiune. Vineri se vor da salariile aferente lunii august.

Primarul Adrian Dobre a susținut că acest lucru poate avea loc numai în cazul în care ANAF va accepta eșalonarea datoriilor pe care le are societatea Gospodărire Urbană Ploiești. 

”Până joi SGU trebuie să depună diligențele în vederea eșalonării datoriei la ANAF. În contul Primăriei Ploiești există 1,5 milioane de lei. După ce o să primim dovada eșalonării plății din partea ANAF, Primăria va vira banii. Dar repet, SGU trebuie să dea dovadă de seriozitate, iar Primăria de rapiditate. Ce tține de Primărie eu pot da asigurări", a susținut Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Directorul SGU, Ovidiu Negulescu, a confirmat că angajații își vor primi salariile începând cu ziua de vineri. ”Ieri s-a răspuns la toate clarificările, iar astăzi au fost vizionate bunurile care fac obiectul eșalonării. În cursul zilei de joi putem primi documentația pentru eșalonare de la ANAF. Copia procesului verbal privind raportul și eșalonarea va fi transmisă și Primăriei, angajații putând primi salariul cu ziua de vineri pentru luna august. Situația de lucrări pentru luna septembrie este deja la Primăria Ploiești pentru a se putea face plata pentru salariul pe septembrie”, a declarat Ovidiu Negulescu.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.