greutati-tcee.jpg

După ce săptămâna trecută a avut loc înlocuirea directorului economic, Nicoleta Crăciunoiu, și mutarea acestuia la Direcția Relații Internaționale, situația de la TCE nu s-a rezolvat.

 

Societatea de transport trebuia să încaseze 6,7 milioane de lei, fără TVA, aferenți subvenției pentru 2016. Banii, deși există o hotărâre a Consiliului Local, nu au fost virați de Primăria Ploiești pe motiv că nu există viză de control financiar.

Mulți au mizat pe faptul că după schimbarea Nicoletei Crăciunoiu și înlocuirea acesteia cu Viorel Boștina situație se va rezolva. Surpriză!

Pe același motiv nu este acordată viza de control financiar. În prezent două persoane pot emite această viză: Manuela Tărăcila, șefa Serviciului Financiar și Mariana Gavrilă, consilier pe buget.

 

Noul director economic al Primăriei Ploiești a confirmat faptul că banii nu au fost virați încă la TCE, pe motiv că nu există încă viză de control financiar.

 

Administrație
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

TCE scapă de blocarea conturilor

Aleșii locali ploieșteni au aprobat astăzi eșalonarea debitelor de la TCE, reprezentând impozit pe profit și accesorii. Suma eșalonată este de 15,8 milioane de lei. Eșalonarea va fi realizată pe 5...