greutati-tcee.jpg

După ce săptămâna trecută a avut loc înlocuirea directorului economic, Nicoleta Crăciunoiu, și mutarea acestuia la Direcția Relații Internaționale, situația de la TCE nu s-a rezolvat.

Societatea de transport trebuia să încaseze 6,7 milioane de lei, fără TVA, aferenți subvenției pentru 2016. Banii, deși există o hotărâre a Consiliului Local, nu au fost virați de Primăria Ploiești pe motiv că nu există viză de control financiar.

Mulți au mizat pe faptul că după schimbarea Nicoletei Crăciunoiu și înlocuirea acesteia cu Viorel Boștina situație se va rezolva. Surpriză!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe același motiv nu este acordată viza de control financiar. În prezent două persoane pot emite această viză: Manuela Tărăcila, șefa Serviciului Financiar și Mariana Gavrilă, consilier pe buget.

Noul director economic al Primăriei Ploiești a confirmat faptul că banii nu au fost virați încă la TCE, pe motiv că nu există încă viză de control financiar.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.