Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

bazinul-vega-lucrari-viceprimar-ganea.jpg

Întregul scandal a izbucnit la scurt timp după recepția lucrărilor de la Bazinul Vega, când inspectorii Sanepid au constatat o serie de deficiențe legate de condițiile igienico-sanitare, în special din zona grupurilor sanitare.

Viceprimarul Cristian Ganea a solicitat note explicative de la CSM Ploiești, în speță de la Serviciul Achiziții, de la Serviciul Juridic și de la reprezentanții Bazinului Vega, după ce în presă au apărut suspiciuni că ar exista anumite interese ca baza să rămână închisă.

,,Am cerut încă de vineri note explicative, de la Serviciul Juridic și Serviciul de Achiziții de la CSM, dar și de la Bazinul Vega. Am primit răspuns că șefa de la Achiziții a intrat în concediu medical. În plus, mi s-a comunicat ca licitația nu a inclus și grupurile sanitare. Bugetul alocat a fost de 700.000 de lei. Încă mai aștept un răspuns cu privire cât anume au costat lucrările. Conform licitației lucrările au vizat numai plafonul de la bazinul de înot, fără vestiare și fără grupurile sanitare. Încă mai aștept răspunsuri pentru a afla cum s-a ajuns la situația asta", a precizat Ganea.

Tot astăzi, directorul CSM Ploiești, Silviu Crângașu, a anunțat că luni, 2 octombrie, Bazinul Vega va fi deschis. Reamintim faptul că recepția lucrărilor a avut loc pe 1 septembrie, iar la acea dată viceprimarul Cristian Ganea anunța că deschiderea bazinului este doar o chestiune de timp. Numai că între timp au apărut lucrări suplimentare, la recomandarea inspectorilor de la Sanepid.


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești