laurentiu-ditu-secretar-primar.jpg

Ploieștiul are de astăzi un nou secretar. Este vorba despre consilierul juridic Laurențiu Dițu, transferat de la Prefectura Prahova. 

În vârstă de 51 de ani, Laurențiu Dițu și-a început astăzi activitatea ca secretar al municipiului Ploiești. Fost secretar al comunelor Ariceștii Zeletin (septembrie 1990 - aprilie 2011) și Ariceștii Rahtivani (2011 - 2016).

Din 2016 si-a desfășurat activitatea la Prefectura Prahova pe postul de consilier juridic, având în atribuții verificarea legatității hotărârilor de Consiliu Local.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot cu data de astăzi, Anabelle Mantoiu, fostul secretar al municipiului, și-a reluat postul de șef Serviciul Juridic din cadrul Primăriei Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.