Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

dobre-cod-portocaliu.png

Primarul Adrian Dobre a făcut un apel pe Facebook la ploieșteni să evite deplasările după ora 16:00, când intră în vigoare codul portocaliu de vreme rea:

”Având în vedere atenționarea de cod portocaliu de vreme rea emisă pentru Prahova și Ploiești, vă recomand tuturor să evitați deplasările inutile începând cu orele 16.00. 
De asemenea, vă anunț pe această cale că Inspectoratul Școlar Județean Prahova a luat decizia închiderii cursurilor în toate instituțiile de învățământ, școli și grădinițe, la orele 15:30”.

Prahova intră de la ora 16:00 sub cod portocaliu de vreme rea. Sunt așteptate căderi masive de precipitații, până la 70 de litri/mp, căderi de grindină și descărcări electrice. Codul expiră joi dimineață, la ora 10:00.

 

 


Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Viața Prahovei
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de vânt puternic, la munte

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vânt, valabilă și în zona de munte a județului Prahova. Până la ora 15.00, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va sufla cu putere....

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești