dobre-cod-portocaliu.png

Primarul Adrian Dobre a făcut un apel pe Facebook la ploieșteni să evite deplasările după ora 16:00, când intră în vigoare codul portocaliu de vreme rea:

”Având în vedere atenționarea de cod portocaliu de vreme rea emisă pentru Prahova și Ploiești, vă recomand tuturor să evitați deplasările inutile începând cu orele 16.00. 
De asemenea, vă anunț pe această cale că Inspectoratul Școlar Județean Prahova a luat decizia închiderii cursurilor în toate instituțiile de învățământ, școli și grădinițe, la orele 15:30”.

Prahova intră de la ora 16:00 sub cod portocaliu de vreme rea. Sunt așteptate căderi masive de precipitații, până la 70 de litri/mp, căderi de grindină și descărcări electrice. Codul expiră joi dimineață, la ora 10:00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

 


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...