WhatsApp Image 2017-09-20 at 14.14.29.jpeg

Comandamentul pentru Situații de Urgență s-a întrunit la Primăria Ploiești ca urmare a codului portocaliu de furtună, valabil de astăzi, de la ora 16:00, până joi dimineață la ora 10:00. Inspectoratul Școlar Prahova a transmis directorilor unităților de învățământ să suspende cursurile la ora 15:30 (detalii AICI).

Prahova intră de la ora 16:00 sub cod portocaliu de vreme rea. Sunt așteptate căderi masive de precipitații, până la 70 de litri/mp, căderi de grindină și descărcări electrice. Codul expiră joi dimineață, la ora 10:00.

Autoritatile locale au intrat in alerta ca urmare a codului portocaliu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ISU Prahova a suplimentat echipajele, in alerta fiind si angajatii de la SGU.

Politistii locali vor atentiona patronii de terase sa-si inchida umbrelele pentru a se preintampina eventualele accidente.

TCE a anuntat ca sunt pregatite remorchere si autobuze pentru inlocuirea tramvaielor sau troleibuzelor in caz ca apar probleme.

Masuri speciale au fost luate si la Gradina Botanica unde toate animalele au fost inchise in spatii special amenajate.

Populatia este sfatuita sa inchida geamurile si sa evite deplasarile in cazul in care au loc intensificari ale vantului.

O alta problema identificata este in zona Parcului Bucov unde o creanga a avariat un autoturism al unui locuitor din cartierul rezidential.

Tot aici sunt patru plopi care risca sa pice pe o locuinta din cartierul rezidential.