WhatsApp Image 2017-09-20 at 14.14.29.jpeg

Comandamentul pentru Situații de Urgență s-a întrunit la Primăria Ploiești ca urmare a codului portocaliu de furtună, valabil de astăzi, de la ora 16:00, până joi dimineață la ora 10:00. Inspectoratul Școlar Prahova a transmis directorilor unităților de învățământ să suspende cursurile la ora 15:30 (detalii AICI).

Prahova intră de la ora 16:00 sub cod portocaliu de vreme rea. Sunt așteptate căderi masive de precipitații, până la 70 de litri/mp, căderi de grindină și descărcări electrice. Codul expiră joi dimineață, la ora 10:00.

Autoritatile locale au intrat in alerta ca urmare a codului portocaliu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ISU Prahova a suplimentat echipajele, in alerta fiind si angajatii de la SGU.

Politistii locali vor atentiona patronii de terase sa-si inchida umbrelele pentru a se preintampina eventualele accidente.

TCE a anuntat ca sunt pregatite remorchere si autobuze pentru inlocuirea tramvaielor sau troleibuzelor in caz ca apar probleme.

Masuri speciale au fost luate si la Gradina Botanica unde toate animalele au fost inchise in spatii special amenajate.

Populatia este sfatuita sa inchida geamurile si sa evite deplasarile in cazul in care au loc intensificari ale vantului.

O alta problema identificata este in zona Parcului Bucov unde o creanga a avariat un autoturism al unui locuitor din cartierul rezidential.

Tot aici sunt patru plopi care risca sa pice pe o locuinta din cartierul rezidential.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Depozit ilegal de petarde descoperit la Ploiești

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat ieri pe raza municipiului Ploiești, în scopul descoperirii şi combaterii faptelor de natură penală privind...

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la o casă din Stoenești - FOTO

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu joi după amiază la izbucnit o casă din satul Stoenești, comuna Ariceștii Rahtivani. La fața locului au fost trimise...