imgnews_275d844e-250d-4f3e-bba5-7d337a7ac70c.jpg

Un spațiu verde din Câmpina a fost transformat într-o expoziție de...borduri. Așteptăm reacția Camerei de Conturi Prahova.

 

Este vorba de o lucrare de modernizare realizată de Primăria Câmpina cu Atelierul de Infrastructură Urbană într-un mic parc din apropierea Casei de Cultură “Geo Bogza”.

Colegii de la campinatv.ro au avut curiozitatea de a număra bordurile montate în jurul copacilor și pe ceea ce a fost până de curând spațiu verde. 

Rezultatul? Sunt 113 borduri noi "plantate" pe aproximativ 75 mp”, precum și 15 mp de asfalt proaspăt, în timp ce multe dintre străzile municipiului sunt pline de gropi.

 

Imaginile de mai jos dovedesc inutilitatea unei investiții care a distrus un spațiu verde pentru a face loc bordurilor în exces (sursa: campinatv.ro)

campina-borduri.png

borduri3.png

borduri2.png

 

 

 

 

Social
  • Luni, 22 Ianuarie 2018
  • De Andra Ilie

Ninge în Prahova. Când expiră codul galben

Prahova se află sub cod galben de lapoviță și ninsoare și vânt puternic. Avertizarea meteo, valabilă în special pentru zona de munte a județului expiră luni seară, la ora 22:00. În această perioadă,...

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Incendiu într-un apartament din Ploiești. UPDATE

Un apel la 112 a anunțat în jurul orei 16:00 că într-un apartament din Ploiești a izbucnit un incendiu. Potrivit primelor informații, apartamentul este situat într-un imobil de pe strada Torcători. La fața...

Viața Prahovei
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de ceață în Prahova

După perioada de ploi, lapoviță și ninsori, Prahova se află sub cod galben de ceață, potrivit meteorologilor, care au emis o atenționare valabilă până la ora 11.00. Ceața, spun meteorologii, determină...