Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

imgnews_275d844e-250d-4f3e-bba5-7d337a7ac70c.jpg

Un spațiu verde din Câmpina a fost transformat într-o expoziție de...borduri. Așteptăm reacția Camerei de Conturi Prahova.

Este vorba de o lucrare de modernizare realizată de Primăria Câmpina cu Atelierul de Infrastructură Urbană într-un mic parc din apropierea Casei de Cultură “Geo Bogza”.

Colegii de la campinatv.ro au avut curiozitatea de a număra bordurile montate în jurul copacilor și pe ceea ce a fost până de curând spațiu verde. 

Rezultatul? Sunt 113 borduri noi "plantate" pe aproximativ 75 mp”, precum și 15 mp de asfalt proaspăt, în timp ce multe dintre străzile municipiului sunt pline de gropi.

Imaginile de mai jos dovedesc inutilitatea unei investiții care a distrus un spațiu verde pentru a face loc bordurilor în exces (sursa: campinatv.ro)

campina-borduri.png

borduri3.png

borduri2.png

 

 


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Viața Prahovei
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de vânt puternic, la munte

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vânt, valabilă și în zona de munte a județului Prahova. Până la ora 15.00, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va sufla cu putere....

Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești