autostrazi-1.jpg

Mai mulţi primari din Prahova au fost invitaţi să discute la Bucureşti pe tema viitoarei autostrăzi Ploieşti - Braşov. Surse din administraţie au declarat pentru Observatorulph.ro că au fost reluate discuţiile pe tema autostrăzii, de data aceasta fiind luat în calcul traseul iniţial.

Practic întâlnirea de la CNAIR a vizat o discuţie cu privire la Planul Urbanistic General pentru a se vedea dacă pe traseul iniţial au fost eliberate autorizaţii de construcţie, deşi încă din 2001 a fost emisă interdicţie în acest sens.

Practic, autostrada ar urma să treacă, pe teritoriul judeţului Prahova, pe terenurile extravilane ale localităţilor Floreşti, Măgureni, Păuleşti, Băneşti, Poiana Campina, Breaza, Comarnic, Sinaia, Buşteni şi Azuga. Avantajul folosirii vechiului proiect presupune că nu mai sunt necesare mai multe etape, fiind valabile certificatele de urbanism deja eliberate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cât priveşte autostrada A3 deja realizată, Bucureşti - Ploieşti, pe raza judeţului Prahova aici ar fi trebuit deja să existe trei parcări simple, prevăzute cu grupuri sanitare, pe raza localităţilor Bărcăneşti, Râfov şi Dumbrava, dar şi un centru de intreținere la Bărcăneşti, precum şi staţii de benzină.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg