Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

vazinul-vega-inspectie-sanepid.jpg

Inspectorii Sanepid au efectuat astăzi un control la Bazinul Vega din Ploiești, proaspăt reabilitat. Spre surprinderea tuturor celor prezenți pe durata controlului, prima obiecțiune a fost legată de grupurile sanitare, unde nu s-au efectuat lucrări.

Bazinul Vega a fost închis câteva luni pentru reparații curente. Când toată lumea se aștepta ca bazinul să fie redeschis, pentru că recepția a avut loc în urmă cu peste două săptămâni, pe 1 septembrie, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa.

”Inspectorii de la Sanepid au verificat și grupurile sanitare, zone unde nu au existat reparații curente. Se pare că sunt probleme legate de aceste grupuri sanitare”, a susținut Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului.

Lucrările la Bazinul Vega au fost finalizate la 1 septembrie, când a început recepția. Bazinul însă nu a fost deschis pe motiv că operațiunea cu apă a acestuia este de durată.

Se pare că acum însă, pe lângă umplerea bazinului sunt necesare și lucrări de igienizare la grupurile sanitare, fapt care va mai amâna deschiderea.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești