pasaj-gara-vest.jpg

La mai bine de trei luni de la inaugurarea pasajului de la Gara de Vest au apărut lucrări suplimentare. Primăria Ploiești a anunțat organizarea unei licitații pentru desființarea trecerii de cale ferată de sub pod.

 

Obligația de desființare a trecerii de cale ferată de sub pod reprezintă una dintre condițiile impuse la momentul în care s-a dat acordul CFR pentru realizarea pasajului. 

Lucrările de desființare a trecerii de cale ferată ar urma să aibă loc la km 63+015. Conform documentației din caietul de sarcini se solicită scoaterea dalelor și a fundației pentru barierele care au funcționat în zonă.

Valoarea estimativă a lucrării este de 74436,08 lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 21 septembrie, ora 12.00. Lucrările au urma să fie finalizate în termen de 10 de zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

 

Imagini de la inaugurarea pasajului de la Gara de Vest:

 

Social
  • Luni, 22 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Cea mai simplă metodă de divorț în România din 2018

Dintre cele trei modalități de divorț prevăzute de legislația noastră, divorțul la primărie este cel mai simplu. Asta, firește, dacă vorbim de un divorț amiabil. Dacă soții se înțeleg și nu au copii sub...