aboneaza-te la ziarul fara reclame

silviuconf.jpg

ANAF a blocat conturile CSM Ploiești pentru datorii de 144.000 lei. Noua conducere solicită audit.

Contactat de observatorulph.ro, noul director al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Silviu Crîngaşu, susține că de mai multe zile poartă discuții cu ANAF pentru deblocarea conturilor. 

Ieri, în conferința de presă susținută la Sala Sporturilor Olimpia, acesta a declarat că s-a ajuns în această situație din cauza folosirii PFA-urilor în cazul plății sportivilor și antrenorilor.

„În acest moment, CSM are litigii în instanţă, popriri pe nerespectarea unor contracte şi, ca o consecinţă, sunt bani care se duc pe achitarea acestora. Conturile sunt blocate, dar am făcut diligenţe pentru deblocarea conturilor. Lucrăm la un doar de reeşalonare a datoriilor către bugetul de stat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acestea nu se referă la neplata unor taxe, ci este vorba despre o dublă impunere, acea ambiguitate creată în aplicarea legii de folosirea PFA-ului sau a contractelor sportive. Valoarea datoriilor pentru care s-au blocat conturile este de circa 144.000 lei, iar pe 28 avem proces pe această temă.

Dacă pierdem, sperăm ca măcar această reeşalonare să ne permită deblocarea. Vreau să vă mai spun că astăzi am întocmit un referat prin care îi solicit Primarului Adrian Dobre să dispună un audit la CSM Ploieşti”, a declarat Crângașu, citat de csmploiesti.ro

 

 


Auto-moto
  • Vineri, 25 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Acțiune rutieră în Ploiești

Potrivit IJP Prahova, polițiștii Serviciului Rutier au organizat vineri o acțiune pe Șoseaua Vestului, Șoseaua Nordului și pe Bulevardul Republicii în vederea descurajării șoferilor de a folosi...