viceprimar-cristian-ganea-suparat-csm-ploiesti.jpg

După izbucnirea nervoasă de ieri, când viceprimarul Cristian Ganea a dat cu pumnul în masă deranjat de schimbarea directorului de la CSM Ploiești, astăzi vicele și-a exprimat o nouă supărare. Noul director de la CSM Ploiești a organizat o conferință și nici măcar nu l-a anunțat și pe Ganea...

 

Supărările, dar și nemulțumirile par să se țină lanț la etajul al III-lea al Primăriei Ploiești. După ce ieri, viceprimarul Cristian Ganea a bătut cu pumnul în masă la ședința de Consiliu Local, astăzi vicele a avut o nouă supărare.

Citește și: Vicele Ganea a dezgropat securea războiului în Primărie: „Gata!” - VIDEO

De data aceasta motivul supărării a fost că noul director interimar al Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Silviu Crângașu, a organizat o conferință de presă fără să-l consulte pe vicele Ganea, care, conform dispoziției primarului, are în atribuții coordonarea activității de la CSM Ploiești.

 

„Astăzi am aflat, ca să spun așa, pe surse, că la unu și jumătate (n.r. 13.30) se ține o conferință de presă la CSM. Habar nu aveam de așa ceva și mi se părea normal, ca și conducător al acestei instituții, să fiu anunțat”, a explicat Ganea.

Prin urmare, Cristian Ganea a susținut că îi va transmite o adresă primarului prin care îi solicită să nu mai aibă în atribuții CSM Ploiești. O adresă asemănătoare a formulat și în februarie 2017, când îi solicita primarului Adrian Dobre să îi ia din atribuții coordonarea Direcției de Relații Internaționale, cerere la care, spune Ganea, nu a primit răspuns. 

Ieri, viceprimarul Cristian Ganea a izbucnit în ședința Consiliului Local Ploiești, când și-a adus aminte că, în săptămâna trecută, când a fost în concediu, primarul Adrian Dobre a dat o dispoziție prin care Decu Crângașu, directorul Interimar al CSM Ploiești, a fost înlocuit cu Silviu Crângașu, fratele acestuia. Ambii au însă orientări politice diferite, fiecare fiind susținut de o altă tabără politică.