aboneaza-te la ziarul fara reclame

viceprimar-cristian-ganea-suparat-csm-ploiesti.jpg

După izbucnirea nervoasă de ieri, când viceprimarul Cristian Ganea a dat cu pumnul în masă deranjat de schimbarea directorului de la CSM Ploiești, astăzi vicele și-a exprimat o nouă supărare. Noul director de la CSM Ploiești a organizat o conferință și nici măcar nu l-a anunțat și pe Ganea...

Supărările, dar și nemulțumirile par să se țină lanț la etajul al III-lea al Primăriei Ploiești. După ce ieri, viceprimarul Cristian Ganea a bătut cu pumnul în masă la ședința de Consiliu Local, astăzi vicele a avut o nouă supărare.

Citește și: Vicele Ganea a dezgropat securea războiului în Primărie: „Gata!” - VIDEO

De data aceasta motivul supărării a fost că noul director interimar al Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Silviu Crângașu, a organizat o conferință de presă fără să-l consulte pe vicele Ganea, care, conform dispoziției primarului, are în atribuții coordonarea activității de la CSM Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Astăzi am aflat, ca să spun așa, pe surse, că la unu și jumătate (n.r. 13.30) se ține o conferință de presă la CSM. Habar nu aveam de așa ceva și mi se părea normal, ca și conducător al acestei instituții, să fiu anunțat”, a explicat Ganea.

Prin urmare, Cristian Ganea a susținut că îi va transmite o adresă primarului prin care îi solicită să nu mai aibă în atribuții CSM Ploiești. O adresă asemănătoare a formulat și în februarie 2017, când îi solicita primarului Adrian Dobre să îi ia din atribuții coordonarea Direcției de Relații Internaționale, cerere la care, spune Ganea, nu a primit răspuns. 

Ieri, viceprimarul Cristian Ganea a izbucnit în ședința Consiliului Local Ploiești, când și-a adus aminte că, în săptămâna trecută, când a fost în concediu, primarul Adrian Dobre a dat o dispoziție prin care Decu Crângașu, directorul Interimar al CSM Ploiești, a fost înlocuit cu Silviu Crângașu, fratele acestuia. Ambii au însă orientări politice diferite, fiecare fiind susținut de o altă tabără politică.