Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

cozi-permise-pasapoarte.jpg

De luni bune, pentru cozile de la Înmatriculări și Pașapoarte nu s-a găsit nicio rezolvare la Prahova. Soluțiile găsite se pare că nu au înlăturat aglomerația. La București, cel puțin, pentru disconfortul la care sunt expuși cetățenii, au fost cerute scuze public de către oficiali. 

„Am venit de la muncă din Germania și îmi petrec concediul la coadă. Nu mi se pare normal”, era astăzi de părere un cetățean care dorea să-și înregistreze mașina. Aceeași aglomerație era și la numere noi.

„Săptămâna trecută, m-am gândit să o ajut pe fata mea să-și înmatriculeze mașina. Am venit noaptea... M-am trecut pe o listă, iar dimineața am constatat cu surprindere că lista întocmită seara nu era valabilă, pentru că a venit o persoană și ne-a anunțat că lista oficială a fost făcută cu o zi înainte. Bătaie de joc mai mare n-am văzut. Oamenii stau la cozi ca pe vremea lui Ceaușescu”, ne-a povestit un alt bărbat peripețiile prin care a trecut pentru înmatricularea unei mașini.

La București, după ce în Pipera s-au înregistrat cozi interminabile, ministrul MAI, Carmen Dan, i-a convocat la o ședință de urgență pe șefa direcției de pașapoarte, Claudia Vasile, dar și pe prefectul Capitalei, Adrian Petcu și le-a solicitat să-și ceară scuze. În plus, s-a găsit o soluție ca pașapoartele temporare să fie eliberate la toate ghișeele din sediul din Pipera, dar și la sediul din Piață Amzei.

Prin urmare, doamna ministru veniți și la Prahova? Cine știe, poate se găsesc ceva sedii suplimentare și aici, pentru ca documentele pentru Înmatriculări, Permise și Pașapoarte să fie eliberate și în alte locuri, nu doar la sediul Prefecturii Prahova, din cadrul IJP Prahova, de pe strada Vasile Lupu?

20170818_085702.jpg

20170818_085657.jpg

20170818_085659.jpg


Auto-moto
  • Miercuri, 14 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Autobuz implicat într-un accident la Pleașa

Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Pleașa, pe DC58, după ce un autobuz și un autoturism s-au tamponat.  UPDATE: Potrivit SAJ Prahova, toate persoanele implicate în accidentul rutier au...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești