Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

WhatsApp Image 2017-08-16 at 12.11.46.jpeg

Un conflict între primarul comunei Dumbrava și o angajată s-a soldat cu internarea celei din urmă la spitalul județean de urgență din Ploiești.

Cel puțin asta susține fiica victimei, care îl acuză pe edil că a înjurat-o și a umilit-o, până când acesteia i s-a făcut rău.

”Pe mama a găsit-o o colegă aproape leșinată în birou, după ce primarul i-a spus în această dimineață că nu se lasă până nu o vede femeie de serviciu. Aceasta lucrează de 15 ani în primărie, la starea civilă și asistență socială, iar primarul a dat o dispoziție prin care a detașat-o la cadastru. Mama i-a spus că nu are studii de specialitate pentru a face față acestui post, dar primarul a înjurat-o și a umilit-o. Mama a fost luată cu salvarea de la primărie, iar acum sunt în drum spre spital să văd care este starea ei”, a declarat Alina Deaconu, fiica angajatei Elena Voinea. Aceasta susține că primarul se răzbună pe mama sa pentru că nu l-a susținut în campania electorală din vara acestui an.

Contactat de observatorulph.ro, primarul a negat acuzațiile, susținând că se află într-o ședință la Consiliul Județean Prahova.

Marian Apostol a devenit primar în urma alegerilor parțiale din iunie, după moartea fostului edil. Înainte de candidatură, acesta a deținut funcția de secretar al comunei Dumbrava. Conform declarației de avere postate pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, Marian Apostol nu deține terenuri și case, ci doar un autoturism Hyundai Accent, an de fabricație 2006. În declarație a menționat un cont deschis în 2009, în sumă de 10.000 de dolari, precum și două datorii către persoane fizice în cuantum de 20.000 de euro, scadent în 2018, și de 15.000 dolari scadent în 2024. Apostol a maideclarat ca venit anual în 2016 suma de 32.443 lei, aferentă salariului de secretar de comună.

VIDEO Momentul în care angajata este consultată de medicii de la ambulanță. Ulterior, aceasta a fost transportată la spitalul județean de urgență din Ploiești.

 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești