investitii.jpg

Consiliul Judeţean Prahova a pregătit documentaţia pentru organizarea licitaţiei privind achiziţionarea de servicii juridice în vederea exproprierilor pentru modernizarea şi reabilitarea a patru drumuri judeţene.

 

Cele patru drumuri judeţene traversează 11 localităţi din Prahova, respectiv Filipeştii de Pădure, Floreşti, Mizil, Urlaţi, Baba Ana, Ceptura, Ciorani, Fântânele, Fulga, Salciile şi Vadu Săpat. Lucrările vizează reabilitarea, cu fonduri europene, a DJ 102 K, DJ 102 D şi DJ 100 C, pe o distanţă de 46 de kilometri, exproprierile urmând să aibă loc pe 177.000 mp, iar pentru DJ 720 lucrările vor fi efectuate pe distanţă de 14 kilometri, suprafaţa vizată de exproprieri fiind de 67.000 de mp.

Valoarea estimativă a exproprierilor este estimată la 7 milioane de lei, iar valoarea estimativă a serviciilor juridice se ridică la 318.000 lei. ”Numărul persoanelor expropriate se estimează că se ridică la câteva sute, acesta urmând să fie stabilit de către societatea de consultanţă juridică”, a declarat Fabioara Ionescu, administratorul judeţului Prahova.