cauciuc-linii-tramvai.png

Problemele au apărut, se pare, din cauza caniculei, când materialul dintre asfalt şi linia de tramvai s-a desprins. Materialul dintre asfalt şi linia de tramvai s-a desprins şi a fost luat pe roțile autoturismelor aflate în trafic.

 

Imediat, Primăria Ploieşti a notificat constructorii şi, ca măsură suplimentară, autorităţile au anunţat că vor scoate la licitaţie serviciile de expertizare a materialului folosit pentru a se vedea de ce anume nu a rezistat la temperaturile înregistrate la Ploieşti.

 

”După notificarea constructorilor, a fost blocată garanţia până la remedierea problemelor", a anunţat administratorul public al Ploieștiului. Din suma totală aferentă garanţiei, 70% a fost returnată constructorilor la finalul lucrărilor, iar 30% se returnează după perioada de garanţie de cinci ani, la întocmirea procesului verbal de întocmire a recepţiei finale. ”Lucrările sunt în garanţie timp de cinci ani de zile. Noi am notificat constructorii cu privire la această problemă şi am blocat garanţia”, a declarat administratorul public al Ploiestiului.

 

Citește și: Dezastrul de pe liniile de tramvai din Ploiești VIDEO