zi-libera-august.jpg

Angajații din administrația locală vor avea parte de o nouă mini-vacanță, ziua 14 august fiind declarată liberă. La Ploiești a fost stabilit deja modul de recuperare a zilei libere.

 

Astfel, potrivit unei dispoziții emise de primarului Adrian Dobre, pentru ziua liberă de 14 august, angajații Primăriei Ploiești și din instituțiile aflate în subordinea Consiliului Local, vor lucra sâmbătă, pe 19 august. 

Recuperarea zilei libere se poate face, potrivit dispoziției, și prin efectuarea unei zile de concediu, în baza unei solicitări scrise.

Guvernul a aprobat prin hotărâre ca ziua de 14 august să fie liberă, întregind astfel weekend-ul prelungit pentru sărbătorirea Adormirii Maicii Domnului, de pe 15 august. Prin urmare, bugetarii se vor întoarce miercuri, 16 august, la muncă.

 

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Miercuri, 24 ianuarie, nu se învață

Abia reveniți din vacanța de iarnă, elevii au parte de o nouă zi liberă miercuri, 24 ianuarie. Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită pe data de 24 ianuarie, este inclusă din 2016 pe lista...

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...