ovidiu-negulescu-director-interimar-sgu.jpg

Consiliul de Administrație al SGU Ploiești a decis astăzi revocarea din funcție a directorului General al Servicii Gospodărire Urbană, Donald Constantin. Funcția va fi preluată, pe perioadă interimară, de Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al societății.

 

Potrivit deciziei Consiliului de Administrație al SGU Ploiești, Constantin Donald are la dispoziție 30 de zile, începând cu data de 2 august 2017, pentru a preda toate bunurile și documentele societății.

Citește și: Directorul SGU, Donald Constantin, a fost demis din funcție

Tot astăzi, Consiliul de Administrație al SGU Ploiești a decis ca atribuțiile directorului general să fie preluate, pe perioadă interimară, de directorul adjunct al societății, Ovidiu Negulescu, începând cu data de 2 august 2017, conform Regulamentului de Organizare și Funcționare (ROF).

 

Potrivit deciziei CA, începând de mâine, „Direcția Economică va pune toate diligențele în vedere modificării specimenului de semnătură acordat domnului Constantin Donald pentru bănci și trezorerie, specimenul fiind înlocuit cu cel al directorului general adjunct”, în speță Ovidiu Negulescu.