sgu-director-donald-constantin.jpg

Una dintre deciziile Consiliului de Administrație de la Servicii Gospodărire Urbană vizează revocarea din funcție a directorului general al societății, Donald Constantin.

 

În decizia Consiliului de Administrație al SGU Ploiești se arată că, „analizând situația societății, documentele solicitate și puse la dispoziție, cât și aprobarea prin Hotărârea AGA nr. 67/1.08.2017, a Raportului privind Situația SGU Ploiești SRL și măsurile ce se impun, constată management defectuos al domnului Constantin Donald Nicolae, în îndeplinirea contractului de mandat, cu prejudicierea societății, Consiliul de Administrație decide revocarea din calitatea de director general(...).

Directorul general Donald Constantin are la dispoziție, potrivit deciziei CA, 30 de zile pentru a preda bunurile și documentele societății.

Contactat telefonic, directorul general a precizat că este este în concediu de odihnă și că ședința CA nu a fost anunțată.

 

„Ieri am emis o decizie cu privire la verificarea panotajului și a construcțiilor ilegale de pe spațiul verde și astăzi s-a întrunit CA-ul și m-a demis din funcție. Nu știu să vă spun mai mult. Voi contesta decizia”, ne-a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiești.

decizie-ca-sgu.jpg