salarii-primarii-posturi-vacante.jpg

După majorarea salariilor din administrația publică locală și județeană tot mai multe persoane se arată interesate de astfel de funcții. Inclusiv la Consiliul Județean Prahova sunt tot mai multe persoane care își doresc o funcție de funcționar public.

„Noi am scos până acum postul de director executiv al Direcției de Urbanism de patru ori la concurs însă nu s-a prezentat nimeni. Acum însă, după adoptarea legii salarizării unice, lucrurile se vor schimba”, a declarat președintele CJ Prahova. Tot la Consiliul Județean Prahova este scos la concurs funcția publică de conducere vacantă de secretar al judeţului Prahova. Postul a devenit vacant după ce Mihai Pavel, fostul secretar al județului, s-a pensionat. De la 1 august un astfel de post este remunerat cu peste 10.440 de lei brut lunar. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 30 august 2017, ora 10:00: proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. La consiliul Județean Prahova sunt scoase la concurs și două posturi vacante de inspector asistent și inspector debutant. Concursul este programat pe data de 30 august 2017, ora 10:00: proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

La Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Prahova, instituție în subordinea Consiliului Județean Prahova, sunt scoase la concurs șase posturi vacante în cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sfânta Maria”, Vălenii de Munte. Este vorba despre un post de instructor educație principală - Centrul Maternal, un post psiholog stagiar/S – Centrul de Plasament, un post asistent social debutant/S – Centrul de Plasament;, un post asistent medical debutant/PL – Centrul de Plasament și două posturi Îngrijitor/G – Centrul de Plasament. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 11 august 2017, ora 12.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 25 august 2017, ora 10.00: proba scrisă, iar pe 30 august 2017, are loc proba interviu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primăria Oraşului Mizil, judeţul Prahova, organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional principal, Biroul impozite şi taxe. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 21 august 2017, termenul limită pentru depunerea dosarelor; 31 august 2017, ora 10:00: proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Posturi vacante sunt însă și la Sinaia, la Mănești, Târgșoru Vechi, Primăria Vălenii de Munte, Câmpina, Izvoarele, Păulești, Breaza și Ciorani.

Din luna august, angajații din administrația locală și județeană vor primi salarii majorate, ca urmare a aplicării legii salarizării unitare. În unele cazuri, salariile brute depășesc și 2000 de euro.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg