ghiozdane-primaria-ploiesti.jpg

Un proiect de hotărâre, care se va afla mâine pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești vizează acordarea de rechizite și a câte un ghiozdan pentru elevii din clasa I-a, la începerea anului școlar 2017 - 2018.

 

Potrivit propunerii care va fi supusă votului,  pachetul de rechizite va include, pe lângă caiete, creioane, stilou, penar, acuarele, și un ghiozdan.

Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan” va fi acordat copiilor înscriși în clasa I-a în anul școlar 2017-2018 la unitățile de învățământ de pe raza municipiului Ploiești, precum și copiilor familiilor beneficiare de servicii/prestații sociale, se arată în raportul de specialitate al proiectului..

Măsura se aplică în fiecare an, din 2012. Anul trecut, valoarea achiziției a fost de aproximativ 140.000 de lei cu tot cu TVA, iar de măsură au beneficiat peste 2.000 de elevi din clasa a I-a..

 

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Miercuri, 24 ianuarie, nu se învață

Abia reveniți din vacanța de iarnă, elevii au parte de o nouă zi liberă miercuri, 24 ianuarie. Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită pe data de 24 ianuarie, este inclusă din 2016 pe lista...

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...