mihail-pavel-secretar-judet.jpg

Mihail Pavel, secretarul județului, s-a pensionat după 42 de ani în administrația publică. 

 

Mihail Pavel s-a angajat în urmă cu 42 de ani, în 1975, în administrația publică, la fostul Consiliu Popular, care avea sediu în Palatul Administrativ.

Citește și: Mitul tunelului de sub Palatul Administrativ din Ploiești Mitul tunelului de sub Palatul Administrativ din Ploiești 

La scurt timp după Revoluție, începând cu 1992, a ocupat funcția de director al Direcției de Administrației Publice, iar din februarie 1993 a exercitat funcția de secretar al județului Prahova. Practic a ocupat această funcție pe durata a 25 de ani.

 

Citește și: Povestea marilor centre comerciale din Ploiești de pe vremea lui Ceaușescu

Începând cu 20 iulie, Mihail Pavel nu mai ocupă funcția de secretar al județului, ca urmare a pensionării, potrivit legii, la împlinirea vârstei de 65 de ani.

Pe durata exercitării funcției a dat viză de legalitate la mii de hotărâri de Consiliu Județean, a avizat câteva mii de dispoziții ale președinților CJ care s-au perindat la conducerea instituției, a contrasemnat mii de convocări ale ședințelor de Consiliu Județean și a coordonat activitatea unor departamente conform dispozițiilor emise de președinții de consiliu județean care au exercitat această funcție de-a lungul ultimilor 25 de ani.

 

Postul de secretar al județului Prahova a devenit vacant și va fi scos la concurs de Consiliul Județean Prahova.