salarii-consiliul-judetean-prahova.jpg

Consilierii județeni vor decide astăzi salariile de bază ale angajaților din CJ Prahova, dar și din instituțiilor din subordine. Propunerile cu privire la grilele de salarii au fost finalizate. Un director va câștiga aproape 10.000 de lei brut, iar un paznic va avea 2.515 de lei brut.

 

Potrivit unui proiect de hotărâre, „începând cu luna iulie 2017 se aprobă salariile de bază aferente funcțiilor
din cadrul familiei ocupaționale “ Administrație ” pentru personalul angajat ( funcționarii publici și personalul contractual) în cadrul serviciilor publice din subordinea Consiliului Județean Prahova , după cum urmează: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, Direcţia Judeţeană de Pază Prahova, Direcția Judeţeană de Protecţia Plantelor şi de Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Prahova și Serviciul Public Județean Salvamont Prahova”.

În ordine, după indemnizația președintelui CJ Prahova, în cuantum de 13.500 de lei brut, și a vicepreședinților CJ (aproximativ 11.500 de lei brut), cel mai mult va câștiga secretarul județului, cu un salariu brut cuprins între 9.650 de lei - 10.500 de lei, urmat de arhitectul județului cu un salariu brut cuprins între 9.100 - 10.100 de lei. Un director executiv va avea un salșariu brut de până la 9.800 de lei, iar un șef de serviciu un salariu brut de până la 8.500 de lei. Un paznic de exemplu va avea un salariu brut de 2.515 lei. 

Propunerea cu privire la salariile de bază: 

 

salariu-consiliul-judetean-prahova.png

salariu-cj-prahova-angajati.jpg

cj-paznic.jpg

salariu-muncitor-necalificat-consiliul-judetean-prahova.jpg