cozi-inmatriculari.jpg

Timp de patru zile, Unul dintre ghișeele de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova va fi închis.

 

Potrivit Prefecturii Prahova, „în perioada 24 - 28 iulie 2017, la punctul de lucru din strada Vasile Lupu, din motive obiective, activitatea cu publicul a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova se va desfășura astfel: un ghișeu înmatriculări vehicule on-line; un ghișeu înmatriculări autovehicule; un ghișeu preschimbări permise de conducere on-line; un ghișeu preschimbări permise de conducere; un ghiseu radieri autovehicule si preschimbări certificate de înmatriculare, un ghișeu eliberări autorizații provizorii. Instituția Prefectului Județul Prahova mulțumește cetățenilor pentru înțelegere”.

De la începutul anului, la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova s-au înregistrat cele mai mari probleme, ca urmare a aglomerației de la ghișee. 

Ultima măsură impusă pentru menținerea ordinii în zonă a fost montarea unor garduri metalice.

 

La serviciul de Permise și Înmatriculări programul este zilnic de luni - miercuri, între 8.30 - 16.30, joi de la 8.30 - 18.30 și vineri de la 8.30 - 16.30. Sâmbăta și duminica nu se lucrează.