lucrari-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a făcut publică lista străzilor unde sunt efectuate lucrări de reparații, dar și de înlocuire a rețelelor de canalizare și de apă.

 

Lucrări de reparații curente au loc pe străzile Afinelor și Ghiocei. De asemenea, pe străzile Horia, Milcov, Teleajen, Victoraș, Rudului, I.L. Caragiale, Ion Maiorescu și |Levănțica, se efectuează lucrări de refacere carosabil, în urma lucrărilor derulate de către deținătorii de rețele.

Potrivit municipalității, la capitolul investiții, au loc lucrări de înlocuire a rețelei de canalizare și racorduri pe străzile: Făt Frumos și Aleea Strejnic (bl. A11). Alte lucrări, de extindere rețea canalizare, inclusiv racorduri, sunt executate pe străzile: Vasile Lucaciu, Licurici, Cărămidari, Intrarea Grădinilor, Intrarea Cosmosului, Cărvunarilor, Jepilor, Mecet, Intrarea Daliei, Crazna, urmând ca, în cel mai scurt timp, să demareze lucrările și pe străzile Făinari, Dorului și Istrița.

Totodată, a anunțat Primăria Ploiești, au loc lucrări de înlocuirea rețelelor de apă și branșamentelor pe străzile Popa Farcaș (tronsonul dintre str. Gh. Grigore Cantacuzino – str. Eufrosin Poteca), Lebedei, Tudor Vladimirescu ( tronson str. Horia și str. Torcători), strada Horia (tronson str. Popa Farcaș și str. Tudor Vladimirescu), Alexandru Odobescu, strada I.H.Rădulescu, strada Gh. Grigore Cantacuzino (tronson str. Popa Farcaș și str. Eufrosin Poteca).

 

„Pe străzile Crângași și Aleea Petrochimiștilor au loc luna aceasta lucrări de reabilitare a conductelor existente”, a mai precizat Primăria Ploiești..

 

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Incendiu într-un apartament din Ploiești. UPDATE

Un apel la 112 a anunțat în jurul orei 16:00 că într-un apartament din Ploiești a izbucnit un incendiu. Potrivit primelor informații, apartamentul este situat într-un imobil de pe strada Torcători. La fața...