lucrari-reparatii.jpg

Cu aproape o lună și jumătate înainte de începerea anului școlar 2017 - 2018, Primăria Ploiești a anunțat derularea, în această perioadă, a procedurilor tehnice pentru lucrările de investiție și modernizare la nivelul unor unități de învățământ.

 

Câștigătoare ale licitației sunt firmele S.C. General Proiect Construct S.R.L, S.C. Crindesign Proiect S.R.L și S.C. Iproex Energy Management S.R.L.

Bugetul alocat la începutul anului pentru școli, strict pentru lucrările de investiții și reparații, a fost de 3,4 milioane de lei.

Direcția Tehnic Investiții din cadrul Primăriei Ploiești a emis ordinul de începere prestări servicii către societatea câștigătoare, S.C. General Proiect Construct S.R.L., în vederea întocmirii documentației pentru obținerea avizelor de securitate la incendiu pentru un număr de opt unități de învățământ din Municipiul Ploiești, respectiv Școala Gimnazială “I. A. Bassarabescu’’, Școala Gimnazială ,,Rareș Vodă’’, Colegiul National ,,I. L. Caragiale’’, Școala Gimnazială ,,Sf. Vasile’’, Colegiul Tehnic ,,Lazar Edeleanu’’ (corp cămin), Grădinița cu program normal ,,Crai Nou’’, Grădinița cu program prelungit nr.28, Liceul Tehnologic de Transporturi, potrivit Primăriei Ploiești.

 

„La Grădinița ,,Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” s-a demarat procedura de predare a amplasamentului către societatea câștigătoare, S.C. Iproex Energy Management S.R.L., pentru execuția instalației de utilizare gaze naturale.Totodată, în cadrul proiectului de restaurare parțială fațadă și acoperiș derulat la Colegiul National ,,I. L. Caragiale”, s-a procedat la transmiterea ordinului de începere prestări servicii către societatea câștigătoare, S.C. Crindesign Proiect S.R.L., pentru întocmirea de relevee, expertiză tehnică și documentație obținere avize de la deținătorii de rețele”, a mai precizat municipalitatea.

Pentru obiectivul de investiții care prevede restaurarea fațadei și înlocuirea tâmplăriei la clădirea Colegiului National ,,Mihai Viteazul’’ - aripa nord, municipalitatea a procedat la transmiterea ordinului de începere prestări servicii către societatea câștigătoare, S.C. Crindesign Proiect S.R.L., pentru întocmirea de relevee, expertiză tehnică și documentație obținere avize de la deținătorii de rețele, mai precizează sursa citată..