19911553_1761331113895779_1999971309_o.jpg

Enigma legată de zona cu dale de sub podul de la Gara de Vest a fost lămurită. Săptămâna trecută mai mulţi cetăţeni au sesizat la redacţia Observatorulph.ro faptul că muncitorii au început să amenajeze o parcare cu dale sub podul de la Gara de Vest însă la un moment dat au dispărut din zonă şi au lăsat lucrările nefinalizate.

 

Se pare însă că, în ciuda faptului că aleşii au anunţat că există intenţia amenajării unei parcări în acea zonă, acest lucru este imposibil.

”Eu nu am semnat niciun document pentru amenajarea de parcare. Acolo s-a realizat doar o amenajare cu dale. Am purtat o discuţie cu cei de la Transgaz care au susţinut că nu poate fi realizată parcare pentru că zona este traversată de conducte şi, practic,  pe acel teren nu poate exista trafic”, a explicat pentru Observatorulph.ro Cristian Ganea, viceprimarul municipiului.  

La scurt timp după inaugurarea pasajului, autorităţile au susţinut că se doreşte amenajarea unei parcări, fapt care i-a derutat pe locuitorii din zonă, care s-au grăbit să se bucure de o viitoare investiţie a municipalităţii.

 

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...