Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

festival-medieval-ploiesti-targ-domnesc.jpg

Prima ediție a Festivalului Medieval „Ploiești - Târg Domnesc” debutează astăzi, pe Bulevardul Independenței. Din program nu vor lipsi concertele susținute de Hara și Spitalul de Urgență.

Festivalul Medieval începe la ora 12.00, când, pe Bulevardul Independenței va avea loc instalarea taberei medievale. Nu vor lipsi dansurile și luptele. La ora 17.00 are loc deschiderea Festivalului, cu vernisajul expoziției Taberei de Creație plastică „Dan Platon” cu tema 420 de ani de Târg Domnesc.

În intervalul 18.00-18.30 va avea loc Parada medievală, iar cu începere cu ora 18.30 până la 19.20 sunt programate Dansuri Medievale  - Paladini de Terra Medies. De la ora 19.20 până la ora 20.00 se va derula programul Grupului de reconstrucţie istorică Terra Ultrasilvana - Tir cu arcul ,demonstratie si interactiv cu public, demonstratii de tehnici de duel dupa maestrii medievali Liechtenauer,Dobringer,Mayer.

La ora 20.00 până la  21.00 –este programat concertul de muzică medieval şi tradiţională cu grupul TRUVERII – “Peregrinatio 2 – Muzicanţii călători în timp” – muzică din Europa secolelor XIII-XVIII

Seara se va încheia cu două concerte, care au loc începând cu ora 21.00. Pe scenă vor urca trupele Hara și Spitalul de Urgență.

Festivalul va continua și sâmbătă, dar și duminică, tot pe Bulevardul Independenței din Ploiești.

În cele trei zile de festival vor mai concerta la Ploiești trupele Bere Gratis, Vama, dar și Vunk, Zdob şi Zdup.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești