dispozitie-parcul-municipal-vest.jpg

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a emis astăzi o dispoziție prin care a solicitat Compartimentului de Protecția Muncii și PSI din cadrul municipalității să verifice modul cum a fost posibil ca un copil să se înece în lacul de la Parcul Municipal Vest.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază, în jurul orei 14.00, când un minor venit la scăldat în lacul din incinta Parcului Municipal Ploiești s-a înecat. 

Copilul a fost scos din apă de pompierii militari, iar medicii de la Serviciul de Ambulanță l-au resuscitat minute în șir. Băiatul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Ploiești, unde se află și la această oră, fiind ventilat mecanic.

„Am semnat o dispoziție prin care am solicitat Compartimentului de Protecția Muncii și PSI să verifice modul în care au fost respectate regulamentele de organizare de la Parcul Municipal Vest. Chiar dacă este interzis scăldatul, la Parcul Municipal Vest sunt nouă posturi de paznic și există și post al Poliției Locale Ploiești. Acesta este și motivul pentru care am solicitat efectuarea acestor verificări”, a declarat pentru Observatorulph.ro Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Medicii de la Spitalul de Pediatrie Ploiești sunt rezervați atunci când vine vorba de starea minorului care s-a înecat ieri în lacul de la Parcul Municipal Vest.