primaria-ploiesti-sediu.jpg

Organigrama Primăriei Ploiești va suferi modificări importante. Cel puțin asta dorește primarul Dobre, care pregătește în secret restructurări și comasări de direcții.

 

Potrivit unui document intrat în posesia observatorulph.ro, Primăria Ploiești va avea 38 de funcții de conducere, după cum urmează: unadministrator public, un secretar, un director general, un arhitect șef, șase directori executivi, 18 șefi de serviciu și 10 șefi de birou.

Astfel, se înființează Direcția Generală Economică și Patrimoniu, care va avea următoarele servicii:  Buget și împrumuturi, Financiar-Contabilitate, Derulare Contracte, Evidență și administrare fond locativ. În cadrul acestei direcții vor funcționa și două birouri: Valorificare patrimoniu și autorizații de funcționare, respectiv inventariere bunuri.

 

Direcția Tehnică se va ocupa exclusiv de reparații drumuri și rețele, respectiv administrare unități de învățământ.

Se comasează două direcții în Direcția Achiziții-Investiții. 

Direcția Dezvoltare, relații internaționale și comunicare va avea două servicii (Relații publice, respectiv Dezvoltare Proiecte Europene) în cadrul cărora vor funcționa 4 birouri (Monitorizare asociații de proprietari, dezvoltare proiecte, monitorizare trafic urban și cultură, învățământ, evenimente) și trei birouri: Manageri proiect, Relații cu presa și societatea civilă, Compartimentul pentru romi.

Direcția Juridică va avea trei servicii (Juridic contencios, contracte, Relația cu consiliul local și Achiziții publice și contracte ) și Biroul pentru aplicarea legilor proprietății

Se înființează trei servicii: Resurse umane și integritate personală, Auditare Internă, Managementul calității

Biroul Administrativ va avea trei compartimente: Protecția muncii, Administrare-Întreținere, Auto

Dacă noua organigramă va fi adoptată de Consiliul Local Ploiești, mai mulți directori din Primăria Ploiești își vor pierde posturile, urmând să fie mutați în structuri diferite decât cele pe care le conduc în prezent.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...