scandal-primaria-ploiesti-secretar-municipiu-director-tce.jpg

Neaprobarea noilor tarife la abonamentele TCE nu a rămas fără repercusiuni. Directorul TCE Ploiești, Alexandri Nicolae, a depus o adresă la Primăria Ploiești prin care o reclamă pe Anabell Măntoiu, secretarul municipiului.

Totul a plecat de la faptul că proiectul legat de majorarea tarifelor la abonamentele TCE a primit aviz negativ din partea secretarului municipiului și, prin urmare, a fost retras de pe ordinea de zi. 

Încă din timpul ședinței, directorul TCE Ploiești a anunțat că se va îndrepta inclusiv în instanță cu o plângere, pe motiv că refuzul de a aproba noile tarife va prejudicia societatea, aflată într-o situație de criză financiară cumplită. Mai exact, TCE are la această oră o datorie de 34 de milioane de lei, 50% din sumă reprezentând debite către SPFL Ploiești. 

Citește și: Lovitură grea pentru TCE. Proiectul legat de tarifele la abonamente a fost retras

„Am depus o reclamație la Primăria Ploiești la adresa secretarului municipiului. Anabell Măntoiu”, a susținut Alexandri Nicolae, directorul TCE, care a precizat că rămâne la latitudinea conducerii administrației locale modul în care poate fi sancționat secretarul municipiului, dacă este vorba de o sancțiune administrativă.

Directorul TCE Ploiești, Alexandri Nicolae, a precizat că săptămâna aceasta se va îndrepta cu o plângere și în instanță către Primăria Ploiești, pe de o parte pentru acoperirea diferențelor dintre venituri și cheltuieli, iar pe de altă parte pentru recuperarea TVA-ului care a fost imputat societății, sume care în momentul de față constituie debite către SPFL și ANAF.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...