pc4.jpg

Nesimţirea nu pare să aibă limite în multe situaţii întâlnite în Ploieşti. De cele mai multe ori, autorităţile sunt sesizate chiar de ploieşteni, prin intermediul nostru, însă trebuie să recunoaştem că nu acestea sunt vinovate pentru că unii refuză să se civilizeze.

 

UPDATE Focarul de infecție din Cina, eliminat de angajații Rosal

Chiar în vecinătatea Policlinicii Cina, există un adevărat focar de infecţie. Deşi zona a fost curăţată în repetate rânduri, o parte dintre cei care locuiesc pe strada Radu de la Afumaţi şi pe străduţele adiacente, ţin neapărat să demonstreze că nu sunt interesaţi să se integreze într-o comunitate civilizată. 

 

Suntem convinşi că Rosal şi SGU se vor ocupa rapid de igienizarea locului, însă la fel de convinşi suntem că, în câteva zile, va arăta din nou la fel. Sunt într-adevăr situaţii în care care până şi autorităţile sunt neputincioase în faţa unor asemenea monumente de nesimţire, asta neînsemnând că poliţia locală nu ar putea, în sfârşit, să-şi probeze utilitatea.

pc1.jpg

pc2.jpg

pc3.jpg

pc4.jpg

pc5.jpg

pc6.jpg

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...