scandal-terase-consiliul-local.jpg

Social-democrații și liberalii nu au picat la pace astăzi când a venit vorba de aprobarea procedurii de funcționare a teraselor din municipiul Ploiești. Primul lucru contestat la proiectul social-democraților a fost că termenul de valabilitate al procedurii supuse votului era de 10 ani.

Proiectul supus votului a fost vehement criticat de liberali, care au propus mai multe amendamente, printre care și acela ca durata procedurii de funcționare a teraselor să fie de maximum trei ani. Bineînțeles amendamentul nu a trecut la vot, alături de social-democrați fiind și consilierii de la ALDE și de la PMP. Consilierii PSD, ALDE și PMP nu au fost de acord nici cu propunerea ca termenul să fie de maximum doi ani, liberalii susținând că nu este normal să decizi soarta domeniului public pe o durată atât mare de timp.

După lungi discuții, timp în care mai multe amendamente venite din tabăra PNL au trecut la vot, proiectul nu a fost adoptat, liberalii nefiind de acord ca o astfel de procedură să fie adoptată pentru o durată atât de mare de timp. 

Bineînțeles, șicanele au continuat până la finele ședinței. 

Tot astăzi nu a fost aprobată organigrama de la Serviciul Public Finanțe Locale (SPFL), dar nici modificările propuse pentru aparatul de specialitate al primarului, de data aceasta cei care s-au opus fiind consilierii social-democrați. 

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...