fbpx

cladire-risc-seismic-clasa-i-ploiesti-licitatie-primaria-ploiesti.jpg

Administrația locală a demarat procedura de licitație pentru desemnarea firmei care să efectueze documentațiile necesare pentru consolidarea unui imobil cu risc seismic. Viitorul contract vizează inclusiv execuția lucrării.

Licitația vizează un imobil de pe strada Mihai Bravu, nr. 13, aflat în domeniul public, fiind vorba despre o clădire parter cu etaj dat spre închiriere. 

Citește și Harta de risc seismic, din Ploiești. Blocurile groazei în caz de cutremur

Licitația vizează atribuirea contractului de servicii de elaborare documentațiile pentru obținerea avizelor/acordurilor conform certificatului de urbanism, elaborare D.A.L.I., inclusiv realizarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor conform cerințelor caietului de sarcini.

Valoarea estimată, fără TVA, este de  6.600 lei. Termenul de execuție este de 45 de zile. Detalii tehnice și oferta financiară vor fi postate în catalogul electronic SEAP (e-licitatii.ro) până la data de 22.06.2017, orele 14:00.

Pe lista imobilelor încadrate în clasa I de risc seismic figurează peste 40 de blocuri din Ploiești, însă numărul clădirilor care nu mai reprezintă rezistență seismică este mult mai mare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg