marci-licitatie-petrolul-ploiesti-primarie.jpg

După ce au stors Petrolul, pe fostul acționar şi spațiile comerciale de la stadion, acum se laudă cu faptul că au redat Petrolul... petroliştilor adevărați. Petrolul a ajuns unde trebuie, dar ce merit au ei?

 

Aceeaşi "echipă" de consilieri, nimeni alta decât cea care gira administrația Bădescu, s-a gândit să comunice atât prin facebook, cât şi prin ziarele online de casă, faptul că au mari merite în adjudecarea mărcilor Petrolului de către petroliştii adevărați. Este ca şi când oricare dintre noi am face un act de caritate, donând salariul vecinului.

Supărați pentru că nu-şi mai pot face mendrele prin spațiile clubului, care de fapt sunt ale municipalității, consilierii au hotărât să aducă lumea la stadion. Nu îi suspectăm că le-ar păsa de fotbal atât de mult pe cât le pasă de voturile galeriei. Îi putem suspecta de oftică maximă pentru că le cam dispăruseră clienții din Wolf Pub şi chiar Wolf Pub-ul, iar asta îi durea rău pe la buzunare.  

Nu au niciun merit în construirea stadionului, dar firmele de casă au exploatat din greu spațiile comerciale de la "Ilie Oană", închiriate pe sume modice. Nu au inițiat proiectul pasajului de la Vest, dar şi l-au asumat, uitând să precizeze cât l-au întârziat şi cu ce costuri suplimentare. Sunt incapabili să administreze Parcul Municipal Vest, dar l-au "inaugurat" în campanie, deşi nu era finalizat. 

 

Pentru o mai uşoară identificare a personajelor îndurerate, vă dăm un indiciu: sunt aceleaşi ființe care se pozează pe la tot ce se inaugurează în Ploieşti, sub sloganul: "Am promis, am făcut!" În comunicatul de arogare a meritelor inexistente, grupul consilierilor rotofei şi veseli de la Ploieşti, promite rezolvarea finanțării de la CSM. Cu această ocazie, observatorulph.ro lansează concursul cu premii neasumate, intitulat "Ne-am promis, i-am făcut!"  Întrebarea de concurs este: "Cât câştigă firmele de casă din contractele cu CSM-ul?" Competiția este destinată exclusiv consilierilor care ştiu ce vor.

Nota redacției: Premiile se vor acorda pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, în apropiere de intersecția cu Şoseaua Vestului. Acestea constau în recunoaşterea publică a adevăratelor merite. Festivitatea va fi cât de cât decentă, fără însă a garanta şi discreția.