IMG-20170615-WA0002.jpg

Documentele, ambalate în saci din plastic, au fost încărcate într-un autoturism, sub atenta supraveghere a șefului Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Ploiești.

Potrivit unor surse, ar fi vorba de transmiterea documentelor care au stat la baza proiectului de reabilitare și modernizare a liniilor de tramvai din Ploiești, la solicitarea Poliției.

De-a lungul timpului, la mai toate proiectele europene au fost solicitate documentele de către DNA, fiind transmise inclusiv toate documentațiile care au stat la baza proiectului referitor la construirea Centrului de Excelență în Afaceri, de la Gara de Vest. 

Citește și: O nouă licitație pentru expertizarea Centrului de Excelență în Afaceri

„Într-adevăr a existat o solicitare de documente în urmă cu două săptămâni din partea Poliției”, a confirmat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, pentru Observatorulph.ro.

Anchetele demarate au fost și unul dintre motivele pentru care reprezentanții Primăriei Ploiești au scos la licitație serviciile de expertizare pentru proiectele executate și cu fonduri europene, respectiv Parcul Municipal Vest, liniile de tramvai, dar și pentru Hipodromul Ploiești.

 

saci-documente-primaria-ploiesti.jpg

IMG-20170615-WA0001.jpg