sedinta-consiliul-local-ploiesti-marci-petrolul-52.jpg

Dată fiind solicitarea suporterilor de la Petrolul 52 de a lămuri de urgență problema legată de mărci, primarul Adrian Dobre a convocat o ședință de îndată duminică, la ora 18.00. Surpriză, însă. Consilierii PSD - ALDE consideră însă că ședința nu ar avea cvorum pentru că aleșii locali sunt în mini-vacanța de Rusalii.

Convocarea primarului Adrian Dobre vine după ce, ieri, evaluatorul a trimis un nou punct de vedere cu privire la valoarea fiecărei mărci de la Petrolul, care este în cuantum de 14.500 de lei. 

Cum suporterii Petrolul 52 au solicitat la finele săptămânii găsirea unei soluții rapide de încredințare a mărcilor, având în vedere că peste două săptămâni este meciul de baraj pentru accederea în Liga a III-a, edilul Ploieștiului a convocat pentru mâine, la ora 18.00, o ședință de îndată a Consiliului Local Ploiești.

Astăzi, în urmă cu puțin timp, a venit și un punct de vedere al grupului de consilieri PSD- ALDE care critică faptul că primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a convocat ședința Consiliului Local, invocând faptul că toată lumea este în mini-vacanța de Rusalii.

 

Comunicat Grupul consilierilor locali PSD - ALDE Ploiești

„Grupul consilierilor PSD- ALDE din Consiliul Local Ploiești dezavuează modul în care Adrian Dobre continuă să lucreze împotriva interesului ploieștenilor și îi solicită acestuia să înțeleagă că este primarul tuturor cetățenilor. Ultima “ispravă” a primarului o reprezintă convocarea unei ședințe de îndată pentru duminică, 4 iunie, la ora 18.00, știind că este sărbătoarea de Rusalii, iar majoritatea consililerilor este plecată în minivacanță. Tema ședinței o reprezintă însușirea evaluării mărcilor Petrolul, un subiect care așteaptă rezolvarea de mai bine de zece luni. Primarul Adrian Dobre dorește, într-un mod laș, să amâne, din nou, acordarea mărcilor, știind, în urma discuțiilor cu liderii grupurilor politice din Consiliul Local Ploiești, că duminică la ora 18.00 este imposibil să existe cvorumul necesar desfășurării ședinței. În plus, duminică 4 iunie este zi nelucrătoare iar reprezentanții Prefecturii Prahova, cei care trebuie să vizeze de legalitate hotărârea Consiliului Local Ploiești sunt liberi! Îi solicităm liberalului Adrian Dobre să respecte înțelegerea avută cu Mircea Dridea și Cristi Vlad, reprezentanții clubului Petrolul 52,și liderii suporterilor ca întâlnirea să aibă loc marți 6 iunie la orele 11.00. Grupul consilierilor PSD-ALDE din Consiliul Local Ploiești le garantează suporterilor Petrolului că își doresc rezolvarea cât mai rapidă a acordării mărcilor, deoarece această problemă nu mai poate fi amânată la nesfârșit”, se arată în comunicatul de presă al grupului consilierilor PSD - ALDE.