csscscscsm.jpg

Bugetul Clubului Sportiv Municipal Ploiești a fost rectificat, cu 23 de voturi pentru și o abținere.

 

Suma aprobată este de 1.077.000 lei, reprezentând plățile efectuate în perioada 1.01.2017 - 31.03.2017, cu activitatea secțiilor sportive. În momentul în care s-a aprobat bugetul local al CSM Ploiești nu s-a ținut cont de aceste cheltuieli, existând un aviz negativ din parte direcțiilor de specialitate ale Primăriei Ploiești. Numai că, Agenția Națională de Administrație Fiscală a considerat incorect să nu fie incluse aceste sume.

CSM se confruntă însă și cu o altă problemă. Mai mulți sportivi și antrenori au dat în judecată CSM și au solicitat plata banilor aferenți pentru activitatea desfășurată în 2016, când fondurile cu această destinație au fost blocate. Suma pentru executarea silită a fost majorată, conform proiectului, este de 122.000 de lei.  

Conform raportului de specialitate, clubul a fost penalizat și pentru neparticiparea la diverse meciuri oficiale și retragerea din campionatul național al echipelor de handbal feminin senioare și handbal masculin senior. În acest caz amenzile s-au cifrat la 26.000 de lei.

 

Spre deosebire de alte dăți, consilierii s-au abținut în a mai face vreun comentariu pe tema CSM Ploiești.