concerte-ploiesti-festival-magie-feerie-costuri.jpg

Primăria Ploiești a pregătit noi spectacolele pentru Ziua de 1 Iunie. Lora, CRBL , Alina Eremia, Mateo, Liviu Teodorescu și Cargo vor concerta vineri, începând cu ora 20.30.

Primăria a anunțat seria manifestărilor organizate special pentru 1 Iunie, care au loc sub titulatura Ploiești - Magie, Feerie și Povești. Spectacolele vor costa aproape 30.000 de euro. 

Citește și: Programul Festivalului Ploiești - Magie, Feerie și Povești. Ce artiști vor susține recitaluri

Urmare a evaluării ofertelor depuse de operatorii economici la achiziția de servicii pentru evenimentul „ Festivalul Ploiești – Magie, Feerie, Povesti”, autoritatea contractanta a declarat câștigătoare oferta depusă de SC Produktiv Assets SRL cu prețul de 124.450 lei, fără T.V.A, a precizat Primăria Ploiești.

Trebuie precizat că în afară de concertele pregătite de municipalitate, pe 2 iunie, la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 10.00, are loc un spectacol ecvestru, pentru care a fost prevăzută o valoare estimativă de 11.340 lei, fără TVA.

La zilele Ploieștiului, manifestare care a avut loc în perioada 19 - 21 mai, cheltuielile pentru serviciile prestate de artiști s-au cifrat la 92.223,94 lei, fără T.V.A, firma declarată câștigătoare fiind S.C. Concert Sound Production SRL.